פונדקאות בגאורגיה- תהליך בחירת פונדקאית

דיון מתוך פורום  פונדקאות

20/06/2016 | 15:31 | מאת: קסניה

שלום אני ובעלי שוקלים לעבור תהליך פונדקאות בגאורגיה רציתי לדעת האם הפונדקאיות עוברות את אותם בדיקות פסיכולוגיות ורפואיות כמו בתהליך פונדקאות בישראל והאם זמני המתנה ארוכים גם כמו בישראל??? קסניה

שלום קסניה לגבי השאלה הראשונה - פונדקאיות בגאורגיה עוברות את אותם בדיקות רפואיות ופסיכולוגיות באופן יסודי ועם דיווח מלא להורים מיועדים. בשלב הראשון ההורים המיועדים מקבלים מתוך מאגר הפונדקאיות עד 6-8 אפשרויות(תמונות,שאלון,תוצאות בדיקות).ההורים בוחרים מתוכם 2-3 לפי התרשמות ראשונית, שאותן אנחנו שולחים לבדיקות נוספות ולפי התוצאות הזוג מחליט מי הפונדקאית שהכי מתאימה להם. בקשר לזמני המתנה - בגאורגיה התהליך הוא מידי ,מכיוון שלא קיים מחסור בפונדקאיות וכולן נבדקות לפני שנכנסות למאגר של פונדקאיות פוטנציאליות. אידה

מנהל פורום פונדקאות