ילד בתהליך פונדקאות הוא גינטית זהה לזוג ביולוגי

דיון מתוך פורום  פונדקאות

20/06/2016 | 15:25 | מאת: אייל

אידה שלום, אנחנו זוג אני בן חמישים אישתי בת 45, לשנינו נישואים שניים. יש לנו ילדים מזוגיות קודמת. כבר שנתיים מנסים להיכנס להריון, אף ללא הצלחה. אני לוחץ על אישתי לחשוב על פונדקאות, אישתי טוענת שהילד שנקבל הוא לא יהיה שלנו מבחינה גינטית. איך אפשר לשכנע אותה ומה את חושבת על זה? תודה אייל

שלום אייל מה שקשור לקשר גנטי,אם העוברים שיוחזרו לפונדקאית נוצרו ע"י זרע וביצית של הורים מיועדים - הילוד יהיה שייך ל-2 ההורים מבחינה גנטית. במקרה שלכם ,כפי שציינת אשתך בת 45, לרב נשים בגיל כזה זקוקות לתרומת ביציות ואז העובר שייך מבחינה גנטית לאב המיועד ולתורמת ביציות. כמובן עליכם להתייעץ עם רופא בנוגע למצב הביציות של אשתך. אידה

מנהל פורום פונדקאות