פונדקאות להט"ב - אפליה וטובת הילד

דיון מתוך פורום  פונדקאות

25/04/2016 | 13:45 | מאת: יואב

שלום, האם נעשו מחקרים פסיכולוגים הבוחנים את התפתחות הילד במשפחה חד מינית? מישהו יודע האם האפליה של זוגות חד מיניים בהליך פונדקאות מבוססת על נתונים אמפיריים/אקדמיים/מחקריים או שנמשכת רק משיקולים פוליטיים-דתיים? תודה רבה!

שלום יואב למיטב ידיעתי כן נעשו מחקרים כאלה ,אבל לא בהכרח מכאן נובעת האפליה עליה אתה שואל. לדעתי סה"כ יש מגמה חברתית די חיובית בנושא הזה בהרבה מדינות בעולם וגם בישראל ואני מקווה שיבוא יום שאפילו לא נשאל את השאלה הזאת.

מנהל פורום פונדקאות