תחילת תהליך פונדקאות

דיון מתוך פורום  פונדקאות

18/04/2016 | 16:39 | מאת: אורנה

שלום רב, אני מתחילה תהליך עם בעלי מול בנק הזרע של הרצליה מדיקל סנטר אני מעט חוששת לגבי תחילת התהליך איך אני עוברת בשלום את ועדת קבלת האם יש טיפים לפני ההגעה לוועדה שיוכלו לעזור לי אשמח לעזרתכם

שלום אורנה בעבר היו בנקי הזרע מחויבים להפנות כל אישה לאבחון פסיכולוגי או של עובדת סוציאלית, אבל לפני כמה שנים החליטה הכנסת לבטל את הנוהל הזה. עם זאת, הותיר משרד הבריאות לבנקי הזרע מרחב חופשי לבחון אם האם מסוגלת לתפקד כהורה ובעיקר מתוך החשש לתביעת 'הולדה בעוולה', שאותה זכאי להגיש הילד נגד בנק הזרע בשל הסכמתו לקבל להזרעה אישה שלא מסוגלת לתפקד כהורה. עליך להיפגש עם היועץ של בנק הזרע הרצליה מדיקל ולקבל הסבר לגבי המדיניות שלהם.

מנהל פורום פונדקאות