באילו מדינות בעולם פונדקאות היא חוקית?

דיון מתוך פורום  פונדקאות

18/02/2016 | 17:07 | מאת: מיכל

אודה לכן מאד על תשובה, באילו מדינות בעולם פונדקאות היא חוקית?

18/02/2016 | 18:39 | מאת: עו"ד תמר רובינשטיין

הי מיכל, האם את מתעניינת בפונדקאות לזוג הטרוסקסואלי או ליחידנית? לאישה או לגבר? למיטב ידיעתי כעת (זה משתנה מעת לעת) פונדקאות חוקית לזוגות הטרוסקסואלים בישראל, בארה"ב (4 מדינות), באוקראינה (זוגות נשואים בלבד), בגאורגיה. בקנדה מותרת פונדקאות אלטרואיסטית בלבד. לגבי גברים ויחידניים/יחידניות למיטב ידיעתי האופציות מצומצמות מאוד. ארה"ב (4 מדינות) וקנדה (פונדקאות אלטרואיסטית) בלבד. בהצלחה לך

מנהל פורום פונדקאות