איתור פונדקאית

דיון מתוך פורום  פונדקאות

16/11/2015 | 21:29 | מאת: רוית

היי, אני בחיפושים אחר פונדקאית ושאלתי היא, אם מצאתי כזו שהיא נשואה עם ילדים האם אני צריכה לקבל אישור מהוועדה או שישר אני יכולה להכין עימה חוזה ואת כל הניירת הדרושה? קראתי באחד האתרים שהפונדקאית חייבת להיות רווקה אך במקרים נדירים יכולים לאשר נשואה. האם צריך לקבל על זה אישור קודם?? ומה הסיכוי שיאשרו לי פונדקאית נשואה.

18/11/2015 | 12:30 | מאת: עו"ד תמר רובינשטיין

יש לכם סיכוי מצוין לקבל את אישור הועדה לפונדקאית נשואה, ובלבד שחלפו יותר משלושה חודשים ממועד קבלת אישור הועדה להליך הפונדקאות (האישור הראשוני). תשלחי מכתב אל אביבה ובו תצייני כי לאחר חיפושים רבים עלה בידיכם למצוא פונדקאית נשואה ואתם מבקשים את אישור הועדה להתקדם איתה להכנת החוזה ושאר המסמכים המשותפים. בהצלחה לכם.

מנהל פורום פונדקאות