חיים חדשים

דיון מתוך פורום  פונדקאות

10/11/2015 | 06:19 | מאת: בן נון

בנות יקרות. אנחנו בסוף התהליך ,ובקרוב ביתי וחתני יהפכו להורים מאושרים לתאומים. הכל בזכות סיגל ותמר שהכירו לנו פונדקאית מקסימה, עודדו אותנו לאורך כל הדרך, התענינו ונתנו עצות. מבחינתן ההליך אינו נגמר לעולם, ימשיכו להתעניין ויהוו חלק מהמשפחה. יישר כח, ומי יתן ותפיחו רוח של תקווה בנשים הזקוקות לעזרתכן.

10/11/2015 | 06:31 | מאת: עו"ד סיגל רוסק גיסין

טובי יקרה שלנו, ריגשת אותי מאד במילותייך החמות. אני מתרגשת בשבילכם מאד ומאושרת מאד על הלידה שמתקרבת ובאה. אוהבת אתכם ומחזיקה אצבעות שהכל ילך חלק.סיגל

מנהל פורום פונדקאות