פונדקאות

דיון מתוך פורום  פונדקאות

01/11/2015 | 09:56 | מאת: דביר

שלום רב, אנחנו זוג גברים בני 33 מעוניינים לבצע הליך פונדקאות, הבנו שמסלול נפאל נסגר והוצע לנו את מסלול מקסיקו. השאלה שהחברה לא ידעה לענות עליה היא: האם הפונדקאות במקסיקו שמוצעת לחד מניים אמורה להיות בכלל פונדקאות אלטרואיסטית????? זה חוקי בכלל? מה מבחינתו של החוק? תודה רבה.

02/11/2015 | 12:34 | מאת: עו"ד תמר רובינשטיין

הי דביר, אנחנו עוסקות בפונדקאות בישראל בלבד. אנחנו לא מכירות את המצב החוקי במקסיקו ולא יכולות לתת מידע ויעוץ משפטי בנושא. צר לנו - זה אינו תחום העיסוק שלנו. בהצלחה לכם.

מנהל פורום פונדקאות