פונדקאות בגלל סיכון בריאותי לאשה

דיון מתוך פורום  פונדקאות

24/10/2015 | 09:08 | מאת: אמיר

רעייתי חלתה בסרטן במהלך הריונה הראשון ונותחה. בננו נולד בזמן,בריא ושלם. הרופאים משערים כי עצם קיומו של ההריון האיץ את התהליך הסרטני.משום כך,הריון נוסף עלול לסכן את אשתי . מבקש לדעת האם תהליך פונדקאות יוכל להתאים לנו,כאשר מדובר בכך שהעובר יווצר מביצית ומזרעון של אשתי ושלי? מהן זכויותינו? לאן ולמי עלינו לפנות? תודה.

24/10/2015 | 13:03 | מאת: עו"ד סיגל רוסק גיסין

אמיר הי, אתם מתאימים לפונדקאות ותוכלו לעשות פונדקאות בישראל. תתקשר אלי לסיגל 0544848477 ואתן לך את כל הפרטים כיצד מתבצע ההליך. בהצלחה

מנהל פורום פונדקאות