תאומים מאבות שונים?

דיון מתוך פורום  פונדקאות

22/10/2015 | 12:03 | מאת: גל

שלום, אנחנו זוג גייז. אני בן 30 ובן זוגי בן 38. אנחנו זוג ישראלים שחיים בברלין מרגישים בשלים להביא ילדים. יש לי פנטזיה ובה אנחנו מביאים זוג תאומים באותה הפריה, אחד שלי ואחד שלו. האם זה בכלל אפשרי? זו למעשה תהיה הדרך היחידה עבורם להיות אחים באמת

22/10/2015 | 12:29 | מאת: עו"ד תמר רובינשטיין

הי גל, בהצלחה לכם. יש דברים כאלה - תאומים, כל עובר מזרע של גבר אחר, אולם לצערנו הרב לא בישראל. בישראל פונדקאות מותרת לזוגות הטרוסקסואלים בלבד. אני מציעה לך לבדוק בנפאל ובארצות הברית.

מנהל פורום פונדקאות