אם עברתי הפלות

דיון מתוך פורום  פונדקאות

24/09/2015 | 12:01 | מאת: איה

היי שלום רציתי לדעת אם יש לי סיכוי להיות אם נושאת פונדקאית כי עסיתי בער 3 הפלות יזומות ואני אמא ל2 קטנים

15/10/2015 | 10:44 | מאת: עו"ד תמר רובינשטיין

לא כל מי שעברה 3 הפלות מתאימה (או לא מתאימה) להליך פונדקאות. חשוב לדעת האם ההפלות היו לאחר הלידות או לפני. אם כל ההפלות היו לפני הלידות, וההריונות היו תקינים יתכן שלא תהיה בעיה עם מספר ההפלות. אם כל ההפלות ארעו לאחר הלידות זה הרבה יותר בעייתי. חשוב גם לדעת האם ההפלות התבצעו בגרידא או בכדור. הפלות בגרידא יותר בעייתיות כמובן. צרי איתנו קשר ונוכל לסייע לך יותר 052-8885870 תמר

16/10/2015 | 13:05 | מאת: אורחת

למיטב ידיעתי, בוועדה שצריכה לאשר בחירת פונדקאית יושבים בנוסף לרופאים- גם פסיכולוג ,עובד סוציאלי,משפטן ואיש דת. כך שבנוסף לשיקולים רפואיים , לוקחים בחשבון גם את הסיבות או הרקע להחלטה לבצע הפלות יזומות, ואלו לא תמיד בתחום הרפואי.

מנהל פורום פונדקאות