פונדקאות

דיון מתוך פורום  פונדקאות

16/08/2015 | 20:14 | מאת: חגית

שלום רב מה היתרונות של פונדקאות בישראל על פני הודו או גיאורגיה? האם לזוג בגיל 45 יש סיכוי לאשר פונדקאות?ומהם העלויות הצפויות בהליך בישראל?

24/08/2015 | 17:37 | מאת: עו"ד תמר רובינשטיין

הי חגית. אנחנו עוסקות בהליכי פונדקאות בישראל בלבד ומאוד מליצות על הליכים בישראל, בעיקר משום שההליך מפוקח על ידי משרד הבריאות, הפונדקאיות עוברות מיונים קפדניים ביותר ואלה שנמצאות מתאימות נותנות לזוגות סיכויים טובים לסיים הליך פונדקאות בתום הריון מלא, הפונדקאיות מטופלות על ידי רופאים מצוינים ומערכת הבריאות בישראל מפותחת ומתקדמת, ובכל קורה בישראל, בנוכחות ההורים המיועדים ובשיתופם לאורך ההליך. אין בעיה לקבל אישור ועדה להליך פונדקאות בגיל 45. עלות הליך פונדקאות בישראל הוא בין 220,000-250,000 שח. אשמח למסור לך פרטים נוספים 052-8885870 בהצלחה לכם

מנהל פורום פונדקאות