מתלבטים לגבי הליך פונדקאות

דיון מתוך פורום  פונדקאות

24/11/2014 | 14:17 | מאת: נאווה

אנחנו נשואים. מתלבטים לגבי הליך פונדקאות לאחר שחווינו ניסיונות רבים להביא ילדים לעולם באופן עצמאי וללא הצלחה. בין היתר חשוב לנו לברר האם יתכן מצב בו הפונדקאית תתחרט ותסרב למסור לנו את הילד לאחר הלידה?

17/02/2015 | 10:40 | מאת: עו"ד תמר רובינשטיין

בהליך פונדקאות המתנהל בישראל לא יתכן מצב שבו הפונדקאית תתחרט. לפונדקאית אין מעמד משפטי כלפי הילוד.

13/05/2015 | 20:54 | מאת: ששש

היי אני בת 23 עד מעט מעוניינת להיות פונדקאית אני נשואה פלוס שתיים והגיע הזמן שלי לעזור לאחרים חושבת שזו מצווה גדולה !! אם יש זוג שהוא מעוניין בפונדקאית פרטית אשמח ליצור קשר . 0523037052

מנהל פורום פונדקאות