לקראת לידה

דיון מתוך פורום  פונדקאות

04/11/2014 | 20:35 | מאת: Dana

אנחנו בתהליך באופן עצמאי...נשמח לדעת מה יש לארגן בירוקרטית ומשפטית לקראת הלידה...עובדת סוציאלית, עו"ד, בה"ח ואם יש עוד משהו שלא חשבנו?!

05/11/2014 | 10:36 | מאת: עו"ד תמר רובינשטיין

דנה הי, מזל טוב ובהצלחה לכם. לא ברור לי מהשאלה האם הפונדקאית שלכם כבר בהריון? אם כן - אתם אמורים להתקשר לפקידת הסעד לקראת שבוע 24. מספר הטלפון הוא 02-6218550. שלב עריכת החוזה על ידי עורכי הדין אמור להיות מזמן מאחוריכם. אם רק מצאתם את הפונדקאית ועדין לא עברתם את הועדה יש הרבה שלבים בירוקרטיים לפניכם. אנא עדכני באיזה שלב אתם ונשיב.

מנהל פורום פונדקאות