פונדקאות בחו"ל - מבולבלת מהתהליך הרפואי והמשפטי

דיון מתוך פורום  פונדקאות

30/08/2014 | 23:39 | מאת: עמית

שלום לכולם שמי עמית ואני ובן זוגי (גבר ואישה) החלטנו לפני כחצי שנה לפנות להליך פונדקאות בגלל סיבות בריאותיות (שלי) היינו בפגישה אצל סוכנות אחת ויצאתי בהרגשה לא טובה. המון מידע, המון כסף, הכל בשלבים ואני נורא מבולבלת. יש אזיה מסלול ממומלץ, חברה מומלצת? הפגישה איתם השאירה אותי ממש מתוסכלת ואובדת עצות... אציין שאנחנו לא נשואים אבל כן מוכרים כידועים בציבור אם זה עוזר במשהו וחיים יחד כמה שנים. אשמח להמלצות וחוות דעת כמו כן על מחירים פחות או יותר וכמה זמן שוהים בחו"ל עם התינוק? החזרים מהמדינה? בקיצור.. נורא מבולבלת :( כל מידע יעזור תודה גדולה!! עמית

31/08/2014 | 00:25 | מאת: עו"ד סיגל רוסק גיסין

עמית הי, מדוע אינכם בודקים את האופציה לעשות פונדקאות בישראל? ההליך פשוט הרבה יותר, מפוקח ע"י משרד הבריאות ואף לא יקר יותר.

מנהל פורום פונדקאות