הליך פונדקאות באופן עצמאי

דיון מתוך פורום  פונדקאות

13/08/2014 | 16:23 | מאת: תולי

שאלה, אנו חושבות על תהליך פונדקאות באופן עצמאי בארץ. אשמח לדעת האם אפשרי לכל מי שרוצה. האם אפשר להסתדר לבד, ללא הכסף הרב שהסיפור עולה בדרך כלל?

13/08/2014 | 16:36 | מאת: עו"ד תמר רובינשטיין

תולי שלום רב, על מנת לעבור הליך פונדקאות בארץ, יש לקבל אישור ראשוני ממשרד הבריאות לתהליך ולאחר מכן אישור ממשרד הבריאות לתיק פונדקאות הכולל את כל המסמכים שלכם ושל הפונדקאית (כולל המסמכים המשותפים - חוזה, ביטוח וטופס 8). עד לתיקון החוק, רק הורים מיועדים שהם זוג - גבר ואישה - יקבלו אישור כאמור ממשרד הבריאות. ניתן לאתר פונדקאית באופן עצמאי או דרך מרכז. בהצלחה!!

19/05/2015 | 14:40 | מאת: הילה

שלום, אני מעוניינת להיות אם פונדקאית , אך לשמחתי עברתי 4לידות והתהליך מתאפשר רק אם עברתי עד 3 לידות. האם זה חוקי לשמש פונדקאית באופן פרטי? במידה וכן אשמח לעזור לכם להפוך למשפחה

מנהל פורום פונדקאות