ביטוח רפואי

דיון מתוך פורום  פונדקאות

28/07/2014 | 16:18 | מאת: שאלה

שלום בשבוע הבא תיוולד בגיאורגיה הבת שלנו. עקב מצב בריאותי לא נוכל להישאר איתה שם עד לקבלת כל המסמכים ונגיע לארץ לפני שיהיה לה מס תעודת זהות. מאחר ואנחנו יודעים בוודאות שנצטרך טיפול רפואי האם ידוע לכם כיצד אנחנו יכולים לקבל אותו לפני כל האישורים ובניירת? אשמח מאוד לדבר עם מישהו שעבר תהליך דומה תודה מראש ושיהיה שקט לכולנו

30/07/2014 | 15:02 | מאת: עו"ד סיגל רוסק גיסין

חיים חדשים זה מייזם שעוסק בפונדקאות בישראל ואינני יודעת כיצד זה עובד בהליך של פונדקאות בחול. בהצלחה

מנהל פורום פונדקאות