תהליך עצמאי

דיון מתוך פורום  פונדקאות

06/01/2014 | 13:34 | מאת: דליה

התחלנו תהליך עצמאי עם פונדקאית מדהימה. לצערינו באבחון הפסיכולוגי של בעלה השתבר שהייתה לו בעבר בעיה נפשית. במידה ויקבל אישור שמצבו הנוכחי השתפר והוא מרגיש טוב יותר האם יעזור לנו מול הוועדה או שהוועדהפוסלת אוטומית כל אחד עם הסטוריה נפשית????

09/01/2014 | 10:41 | מאת: עו"ד תמר רובינשטיין

הועדה בוחנת כל מקרה לגופו; הועדה אינה פוסלת אוטומטית אלא בוחנת את המצב של אותו בן זוג. העיקרון המנחה את הועדה הוא ניסיון לאתר מועמדות שיעברו את תהליך הפונדקאות בהצלחה - כלפי הזוג ומבלי לערער את המצב המשפחתי שלהן. בהצלחה.

מנהל פורום פונדקאות