איך מתחילים את הליך הפונדקאות

דיון מתוך פורום  פונדקאות

27/12/2013 | 00:53 | מאת: דנה

שלום אני נשואה כמעט 3 שנים, ויש לי בעיה רפואית אנו לא מצליחים במשך תקופה ממושכת להיכנס להריון ושקלנו את האפשרות של פונדקאות לא עשינו עדיין בדיקות פוריות. השאלה שלי היא כיצד מתחילים הליך של פונדקאות? אילו בדיקות יש לבצע לפני ההליך? האם ניתן לעשות פונדקאות ללא טיפולי פוריות כיוון שאסור לי לעשות טיפולים אילו. תודה רבה

28/12/2013 | 21:19 | מאת: עו"ד סיגל רוסק גיסין

בכדי לעשות פונדקאות ללא טיפולי הפריה תצטרכי להעזר בתרומת ביצית. לגבי שאר שאלותיך תתקשרי אלי ואסביר לך על ההליך. סיגל 0544848477. בהצלחה

מנהל פורום פונדקאות