פונדקאות בארצות הברית עם תרומת ביצית וזרע.

דיון מתוך פורום  פונדקאות

21/11/2013 | 22:43 | מאת: מאיה

שלום, אניי רווקה בת 45 ומתענינת בהליך פונדקאות בארצות הברית. יש לי עוברים מוקפאים בבנקוק (מתרומת ביצית ותרומת זרע-ללא קשר ביולוגי). (הינו מעומדים לפונדקאות בתאילנד בן זוגי עזב יום לפני שאיבה. וכתוצאה מזאת לא יכולה המשיך את ההליך לבד). שאלתי מה הדין לגבי רישום בארצות הברית או בארץ. האם אוכל להרשם כאם התינוק או עלי לעבור תהליך אימוץ. כמה זמן עלי להשאר בארצות הברית .ובאילו מדינות ניתן לעשות זאת לרוקות. מה איוזי ההצלחה?

23/11/2013 | 07:09 | מאת: עו"ד סיגל רוסק גיסין

מאיה שלום, אנו עוסקות בפונדקאות בישראל ולפיכך לא מכירות את ההליך בארה"ב. כדאי לך לפנות לסוכנות בארה"ב שעוסקת בפונדקאות ולברר עימם.בהצלחה

מנהל פורום פונדקאות