האם אני סובלת מהפרעה ??...

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

22/12/2011 | 22:24 | מאת: סיוון ס ..

שלום. אני בת 20 חיילת.. אני לא יודעת איך לתאר בדיוק את מה שאני מרגישה .. כבר מגיל מוקדם היתי מתלוננת שאני לא מצליחה לתרכז בשיעור וכל מה שהמורה אומרת ניכנס מאוזן אחת ויוצא מהשנייה . מישהו היה שואל אותי שאלה על מה שהמורה אמרה ולא היה לי מושג מה לענות.. כאילו היתי במקום אחר . במבחנים שהיה צריך ללמוד המון חומר היתי צריכה לקרוא שוב ושוב .. גם בספרים שאני קוראת לפעמים אני תקועה על אותה שורה .. נסיעות ארוכות- לבסיס באר שבע מנתניה כאילו לחץ כזה של לא יכולה יותר לא יודע איך לתאר בדיוק .. חוויתי את זה לפני יומיים .. לא יכולה לשבת יותר חייבת לצאת (לא קלסטרופובית). מה זה אומר?... תודה ....!!! חג שמח .. נהיגה ממושכת - קשה לי לנהוג הרבה זמן מה זה אומר ?

שלום רב, כנראה שכן. ממליץ לך לעבור אבחון רב-תחומי. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה