הצהרת בריאות ?

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

11/09/2007 | 21:20 | מאת: טומי

שלום ושנה טובה. אני סובל משלפוחית רגיזה שלדעתי זו לא בעיה רפואית כי לא נמצא אצלי לאחר המון בדיקות בעיה כלשהי ואני לא מקבל טיפול תרופתי . אני מעונין להצטרף לביטוח בריאות , האם עלי לדווח לחברת הביטוח על האבחנה הזו בהצהרת הבריאות או להתעלם כי זו לא מחלה ? תודה

13/09/2007 | 12:29 | מאת: נחום

שלום ושנה טובה . אני מבקש להצטרף לשאלה של קודמי . שאלתי היא כזו : האם בהצהרת הבריאות שנמסרה לי ע"י חברת הביטוח לפני ההצטרפות עלי למלא כל מחלה זמנית שחליתי כגון דלקת גרון , שפעת , דלקת בדרכי השתן , סתם חום או מחלות שהן מחלות כרוניות ? תודה

14/09/2007 | 11:11 | מאת:

טומי שלום לשיטתי מוצע לגלות פרט מידע זה בהצהרת הבריאות. גילוי המידע ימנע בעתיד תירוצים מצד חברת הביטוח להימנע מתשלום גימלאות אפילו שאין קשר בין הנושאים.