מחלה נדירה בשם stiff-man syndrom

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

02/03/2007 | 18:44 | מאת: רחלה

אני זקוקה בדחיפות לעזרה. אני זקוקה לנוירולוג בארץ המתמחה בשרירים. יש לי אחות שאובחנה עם בדיקת glutamic acid decarboxylase -GAD לא תקינה. ואנו מאד חוששים כי יש לי אחות אחרת שחולה במחלה נדירה שנקראת Stiff man syndrom. כיון שזו מחלה מאד נדירה היא מטופלת בארה"ב על ידי רופא שמבצע מחקר בנושא. האם יש מישהו בארץ שמתמחה בטיפול במחלה זו. כל הכוונה בנושא שתתנו תעזור מאד. אני לא יודעת למי לפנות. תודה ותבורכו. חג שמח

04/03/2007 | 21:30 | מאת: דנה

מחלות שרירים - פרופ' ארגוב מבית חולים הדסה עין כרם,

07/03/2007 | 05:50 | מאת:

שלום לך המומחה לשרירים הטוב ביותר שאני מכירה בארץ זה פרופסור מנכם שדה בבית חולים וולפסון או במדיקל סנטר הרצליה כל טוב