כאבים בשרירי הרגליים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

13/11/2007 | 12:23 | מאת: ידידה

שלום ד"ר אנקה את היית הרופאה הראשונה שהזריקה לי בוטוקס לצוואר לפני כ-7 שנים בבית החולים איכילוב.אני חולה בדיסטוניה צווארית,ולאחרונה סובלת מכאבי שרירים בירכיים ובאגן.האם יש לזה קשר לדיסטוניה?האם המחלה מתפשטת לרגליים? אני די חרדה ,ידידה

18/11/2007 | 22:34 | מאת:

שלום רב אני מקווה שמצב הצוואר טוב . אין התפשטות של הדיסטוניה לאחר שנים ולא לרגליים \ חוץ לכך יש סיבות רבות אחרות לכאבי פרקים של האגן והגפיים התחתונות בד,כ משניים לשינויים ניווניים שלא קשורים לדיסטוניה ולא לכל מחלה נוירולוגית . יש לבצע מיפוי עצמות ובדיקה אורטופדית , כמו כן להקפיד על תנוחה ומשקל נכונים , ולפעילות גופנית קבועה . כל טוב

24/05/2008 | 22:51 | מאת: משה

אני סובל מאובדן תחושה ברגל שמאל לעיתים קרובות, חוסר שליטה, גל חום עולה. תוך 30 שניות עד דקה התופעה נעלמת. כל הבדיקות תקינות אני בן 70 בתודה לעצתכם