דלילות ללא נשירה שהחלה בשנה האחרונה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/12/2016 | 17:40 | מאת: אנונימי

שלום ד''ר גינזבורג, בשנה האחרונה אני מרגיש ששיערי נעשה דליל יותר מפעם והמגע בו ניהיה דל ויבש,במקלחת בעת חפיפה לא נושרות הרבה שיערות בכלל (אולי 5), כנ''ל במשיכת השיער על ידי 3 אצבעות נשארת שערה אחת על היד בכל 2-3 משיכות. עם זאת אני מרגיש ששיערי ניהיה דליל יחסית, איך זה יכול להיות ?

14/12/2016 | 15:36 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אנונימי שלום, התקרחות או דילול לא באים לביטוי ע"י נשירה - לאט לאט השיער מתכווץ ואינו צומח יותר וכך נוצרת ההתקרחות. ממליץ לך להתייעץ עם רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות