פרופסיה בגיל מבוגר- האם כדאי?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/12/2016 | 23:38 | מאת: שי

שלום ד"ר, אני בן 36. בגיל 22 התחילה נשירה וכל השנים השתמשתי רק במינוקסי. הנשירה המשיכה כל השנים בצורה איטית, אך קבועה. כיום השיער מאד דליל בכל הראש ומצח גבוה כתוצאה מהמפרצים וקדמת הראש שהתדלדלו עם השנים. כיוון שפתאום ירדי לי האסימון שאני כבר כמעט קירח לגמרי אז אני מצטער שלא לקחתי פרופסיה. רציתי לשאול אותך מנסיונך, ולפי התיאור שלי, יש טעם עכשיו להתחיל לקחת פרופסיה? יכולה להיות צמיחה משמעותית מחדש? או שחבל על הזמן ואני צריך להשלים עם המצב... מצ"ב תמונה שמצאתי ברשת, זו בערך רמת הקרחת אצלי: http://albums.tapuz.co.il/flix/buffer/thumbs/flx_3857690_3400903_02_3.jpg

14/12/2016 | 15:31 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שי שלום, סביר להניח שהפרופסיה כבר לא ממש תעזור כי אין לך יותר זקיקי שיער ברוב הקרקפת. ניתן לשקול השתלת שיער

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות