תוסף מחזק לשיער ותוסף למניעת הלבנת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/12/2016 | 14:01 | מאת: רן

בן 40 - נטלתי בעבר רוטס hr לגברים אך זה גרם לתופעות לוואי במיוחד שקשורות ללב - ( דקל ננסי אינו מומלץ לבעלי אי ספיקה בינונית-קשה בלב) אני מעוניין בתוסף שייטיב עם מצב השיער וימנע ככל האפשר נשירה עתידית - על איזה תוסף שמיטיב הייתם ממליצים ? כמו כן מעוניין למנוע שיער לבן - יודע שביוטין למשל קשור לזה . יש תוסף ספציפי ( או שקשור גם למניעת נשירה) לזה ? בתודה

06/12/2016 | 09:28 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רן שלום, אני כרופא מאמין בתרופות שעברו מחקרים רפואיים והוכחו כיעילות. תוספי המזון לא עוברים מחקרים ולכן אני אישית לא ממליץ עליהם.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות