בדיקה מיקרוסקופית לשיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/11/2016 | 14:17 | מאת: מורד

היי הייתי אצל רופא עור , שלא אנקוט כרגע בשמו, הוא עשה לי בדיקות דם כלליות לאבח נשירת שיעק, אך הן יצאו תקינות לחלוטי ולכ הציע לי לעשות בדיקה מיקרוסקופית לשיער הוא עושה זאת באופן פרטי וגובה 1200 ש"ח עבור הטיפול, האם מישהו מכיר את הנושא? מישהו עבר את הנושא? האם מומלץ לבצע זאת בשביל לפענח את הנסיבה לשנירת שיער?

30/11/2016 | 14:46 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מורד שלום, הבדיקה המיקרוסקופית הינה אחת הדרכים המקובלות על מנת לאבחן את הסיבה לנשירה.

20/11/2019 | 06:59 | מאת: הדר

היי, גם לי קרה את אותו הדבר בדיוק. אפשר לשאול האם עשית את הבדיקה והתוצאות הובילו לטיפול מועיל?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות