שינוי תספורת ונשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/11/2016 | 13:26 | מאת: אריאל

היי אני בן 18לפני כשבוע הסתפרתי קצוץ, לפני זה היה לי שיער באורך של כ8 סמ אני מאמין, ופתאום אני שם לב לנשירה של ממש. יש לציין שהייתי לוקח רוטס Hr של נשים והפסקתי בדיוק ברגע שהסתפרתי. האם יש קשר לפי דעתך? האם אולי בגלל שהתספורת קצרה אז השיער מכיל פחות חשמל סטטי ולכן הנשירה?

28/11/2016 | 10:09 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אריאל שלום, רוטס HR אינו עוצר נשירה כך שאין כל קשר להפסקה ויתכן שבאמת העדר החשמל הסטטי נותן לך תחושה של נשירה. אם תחוש בדילול התייעץ עם רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות