רוגיין קצף 5% של גברים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/11/2016 | 17:16 | מאת: יעל

אני בחורה בת 36 עם שעיר מתולתל ויבש צובעת את השיער להתסרת שערות שיבה לפני כמה חודשים הבחנתי שיש לי מעין קרחת קטנה בראש נשירה איטית יחסית במהלך של שנים היה נראה לי שהנשירה שלי יחסית נורמלית ולא טיפלתי בזה.כשנתגלה קרחת קטנה החלטתי להשתמש בקצף רוגיין 5% של הגברים כי קראתי שגם נשים יכולות להשתמש פעם ביום בלבד כמות קטנה מאד.למשך קצת יותר משבועיים הבחנתי בתופעה של נשירה מוגברת מאד השיער הפך להיות מאד מאד דליל והוא נהרס הפסקתי את השימוש מייד בחומר הזה.אני נוטלת תרופות קבועות שלא ידוע שמשפיעות על השיער ומולטי ויטמין לחסרים. אני חוששת שהשיער לא יחזור לקדמותו יותר הוא איבד צורה ובצד שהשתמשתי בקצף יש דילול רציני עד כדי כך שאני מרגישה את הקרקפת. תוך כמה זמן השיער אמור לצמוח חזרה?

28/11/2016 | 10:12 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יעל שלום, לפי מה שקראתי את מחליטה לבד על הטיפול מבלי להתייעץ כלל עם רופא עור. אז קודם כל ממליץ לך לפעול על פי הוראות רופא ולא על דעת עצמך. המינוקסי עלול בתחילת הטיפול לגרום לנשירה מוגברת אך לאחר מספר שבועות יעילותו גדלה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות