התקרחות נשית פתאומית בגיל 29

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

17/11/2016 | 20:05 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 29 ובשבוע האחרון הבחנתי במיני התקרחות בקדמת הראש. השיער שלי בלונדיני טבעי ותמיד היה דליל ועדין, אבל מעולם לא ככה; כשאני מסתכלת ישר על המראה יחד עם התאורה של מנורה רגילה, אני יכולה לראות את כל הקרקפת בערך. נוצר מראה שכאילו יש לי שיערות בודדות בקדמת הראש במנחי שיער מסוימים. עברתי שנה מלחיצה ולא קלה נפשית, וכנראה זה הטריגר. כרגע הדבר מוסיף לי לחץ ואני חרדה לבאות; האם המצב הפיך? איפה עליי להתחיל מבחינת בדיקות ובחינת דרכי התמודדות? תודה רבה

24/11/2016 | 09:42 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מיכל שלום, עליך להפגש עם רופא עור ולעשות את כל הבירורים בהתאם להנחייתו.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות