ליכן פלאנוס בקרקפת ......

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/10/2016 | 18:00 | מאת: סיגל

שלום רב , עקב דקירות+התקרחות חלקית בצורת מטבעות בקרקפת בוצעו לי ביופסיות שאחת אבחנה ליכן פלאנוס בתה"ש והשנייה זאבת אצל הרופא.מזה שנתיים לקחתי פלקווניל אך הפסקתי לפני 3 שבןעות עקב חולשה בשרירים ,כרגע יש לי שוב אודם ודקירות והרופא המליץ לי לקחת 3 פעמים בשבוע ניאוטיגאזון 25 מ"ג .אני חוששת מתופעות הלוואי .יש המלצות אחרות ?הנני בת 50 , בריאה בד"כ.הרופא אמר שאם לא אקח תהיה החמרה וסיכוי להתקרחות גבוהה יותר . תודה על המענה .

27/10/2016 | 07:07 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

סיגל שלום, מכיוון שהרופא הוא שבדק אותך ולא אני עלייך להשמע בהחלט להמלצותיו.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות