שאלה מורכבת וממצה ממיואש מבולבל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/10/2016 | 00:56 | מאת: שלום ד"ר.שאלה לגבי כלים חדשים להצמח

והליפוגיין מסופר כמוצר עם מינוקסידיל אייכותי ביחד עם חומצה אזלאית ,דקל ננסי וכלים טופיקליים חזקים להורדת הDHT בלי התופעות לוואי הקשות של הפרופציה(ויש לי עוד לפני השימוש בה בעיות בתפקוד המיני ובחשק המיני).מה דעתך גם על השיטה של ענת אלקין?האם יש יעילות והמלצה בלערב כמה מהשיטות הנ"ל?גם PRP נחשב ללהיט עולה .מבולבל.יש לך המלצות ,אפילו לשילוב תהליכים?השתלת שיער בשבילי תעלה הון תועפות בתור בנאדם במצב לא קל(5 לפי נורווד) ואני על סף ייאוש ומעבר לפיאה שזה נראה לי הכי בטיחותי לכיס ולמניעת טיפולים יקרים עתידיים.תודה מראש על התשובה

27/10/2016 | 07:09 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לך, אני ממליץ רק על טיפולים שניתנים ע"י רופאי עור שעברו מחקרים והוכחו כיעילים - עליך להתייעץ רק עם רופא עור שימליץ לך על הטיפול שיחשוב כיעיל ביותר למצבך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות