נשירת שיער מסיבית עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/10/2016 | 11:42 | מאת: helen

שלום אני בת 29 ואני סובלת מנשירה חמורה זה התחיל לפני שנתיים בהתחלה זה היה ממש קצת ולא התיחסתי לזה כל כך אבל עכשיו בשבילי חפיפה וסירוק זה כמו סרט אימה יש יותר שיער על הרצפה המסרק והאמבטיה מאשר על הראש בנוסף לנשירה יש לי כאבים בקרקפת כאילו מושכים לי בשיער או שורפים את העור אני לא יודעת איך להסביר הייתי אצל רופא משפחה ששלחה אותי לבדיקות דם שהראו שיש חוסר ברזל אני כבר יותר מחצי שנה שותה ברזל סידן אבץ מגנזיאום תוספות תזונה לשיער וכו.... וזה לא עוזר בכלל הנשירה נשארה כמו שהיתה הלכתי לרופא עור שפשוט משכה לי בשיער ואמרה שאין לי פצעים בראש ושאני לא צריכה להתרגש מזה שאלתי אותה אולי זה אלופציה היא אמרה שלא כי אין לי קרחות עגולות ושלחה אותי שוב פעם לבדיקות דם ואם יהיה איזה חוסר במשהו אז רופא משפחה צריך לטפל בזה ולא היא ובזמן האחרון התחלתי לשים לב שמתחילות לינשור לי הגבות והריסים אני לא יודעת מה לעשות אני פשוט בדיכאון נשאר לי בקושי שליש מהשיער שהיה לי ואני אף פעם לא סבלתי מנשירות או בעיות בקרקפת אפילו לא מקשקשים אשמח אם תוחל לעזור

20/10/2016 | 08:20 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

הלן שלום, יש היום מיגוון טיפולים רב לנושא נשירת שיער וכמובן שדרך האינטרנט אין לי את היכולת להמליץ. רופא משפחה אינו הכתובת לבעיה זו, רק רופא עור ותנסי להחליף את רופא העור שיבדוק וימליץ על הטיפול המתאים ביותר לכל אותן בעיות שפירטת עליהן.

24/10/2016 | 15:01 | מאת: בוריס

היי הלן, דברי איתי בפרטי ויסביר לך איך אפשר לפתור את העניין הזה, אני מטלל בבחור עם אוצם סימפטומים,אחד לאחד, 0527907864

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות