נשירה לאחר לידה האם יש מה לעשות? וקשר להנקה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/10/2016 | 21:05 | מאת: עדי

אני שלושה וחצי חודשים לאחר לידה (קיסרית) ולפני כחודש התחילה לי נשירת שיער פסיכית כל מקלחת לאחר סירוק נשארים על המסרק גושי שיער ענקיים, עוד לפני ההריון סבלתי משיער דליל אבל עם הנשירה כעת אני ממש מפחדת להישאאר ללא שיער כבר התחילו לי קרחות בקידמת ואמצע הראש (בבדיקת דם נראה שהברזל שלי חזר לעצמו אז זה לא נובע ממחסור של ברזל),האם הנקה גורמת לנשירת שיער מוגברת? והאם יש מה לעשות בנדון נשירה שבאה לאחר לידה תודה רבה ד"ר

25/10/2016 | 12:54 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עדי שלום, נשירת שיער לאחר לידה היא תופעה מוכרת מאד - עלייך להתייעיץ עם רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות