התקרחות גברית או שסתם זה רק תחושה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/09/2016 | 13:58 | מאת: יוסי

שלום בזמן האחרון אני שם לב לדלילות מסויימת באמצע הראש אומנם זה עדין יחסית אבל כנראה שיש משהו לא סביר אני בן 27 השאלה שלי היא: א. אם יכול להיות שנשירה פשוט תעצר מעצמה בלי שום התערבות רפואית ב. אם כדי להתחיל עם פרופסיה גם הראש המליץ לי על זה אבל קראתי על זה הרבה באינטרנט ורוב האנשים לא ממליצים אומרים שזה פוגעה בפוריות לצמיטות ועוד כמה בעיות לא נעימות

29/09/2016 | 08:31 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יוסי שלום, ממליץ לך להתייעץ עם רופא עור לגבי ההחלטה אם להתחיל להשתמש בפרופסיה - התרופה היא תרופה בטוחה שמליוני גברים בעולם לוקחים אותה ונהנים מהתוצאות, מאושרת בכל משרדי הבריאות בעולם ואינה פוגעת בפוריות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות