טיפולים חדשניים להתקרחות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/09/2016 | 00:19 | מאת: מישהו

שלום ד"ר, אני מטופל מזה כ - 13 שנה בציפרלקס וסובל מנשירת שיער (יתכן שמשני לטיפול זה). בעבר טופלתי בפרופסיה עם הטבה ואולם הפסקתי את הטיפול לאחר כשנה בשל חששות ותופעות. אני עדיין לא במצב שמצריך השתלת שיער (מצ"ב תמונה) ולא מעוניין להשתמש בפרופסיה או למרוח מינוקסידיל. קראתי באתר של רופא מומחה לדרמטולוגיה אסתטית על שיטת טיפול בשם MY HAIR , במסגרתה נלקח דם דרך הוריד ולאחר עיבוד לפלסמה עשירה בטסיות מוזרק לקרקפת ומעודד צמיחה. מה תוכל לספר לי על יעילות הטיפול ובטיחותו? האם גם במרפאתך ניתן לקבל טיפול זה? האם קיימים חידושים יעילים נוספים לטיפול בנשירת שיער והקרחה?

21/09/2016 | 12:43 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מישהו שלום, אני גם מבצע טיפול זה אבל לא בהכרח הוא מתאים לכולם ולא יכול לנקוב בשיעורי ההצלחה שלו - יש מטופלים שמשפיע יותר ויש שפחות. הפרופסיה עדיין נחשבת לתרופה הבטוחה והיעילה ביותר למניעת נשירה ומקוה שבעתיד הלא רחוק יהיו תרופות חדשות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות