צפיית היקף ההתקרחות בעתיד

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/09/2016 | 11:44 | מאת: דוד

שלום דוקטור ברצוני לשאול איך בדיוק אתה יכול בגיל 25 כבר לדעת פחות או יותר איך תמשיך ההתקרחות? למשל אם אתה רואה בחור בן 25 שנמצא בשלב נורווד 1 וכל שאר השיער מלא לחלוטין, מה אתה מסיק לגבי המשך ההתקרחות שלו? ובאיזה מקרה תשער שבחור הולך להיות קירח לחלוטין בעוד כמה שנים למרות שכרגע הוא לא קירח?

19/09/2016 | 12:29 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דוד שלום, בגיל 25 לא תמיד אוכל לדעת בודאות אם התהליך ימשך ולאן, אבל לאור הנסיון הרב שלי בד"כ יש לי את הידע והכלים שלי לדעת.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות