נשירה אנדרוגנית - האם צפוייה עלייה בצפיפות השיער?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/09/2016 | 13:10 | מאת: נופר

שלום ד"ר גינזבורג, בת 28, סובלת ככל הנראה מנשירת שיער על רקע הורמונאלי (אנדרוגנית, באזור הכתר וקידמת הראש) בשנתיים האחרונות איבדתי כמות נכבדת משיער ראשי - לא אמצעות נשירה מוגברת, אלא בעיקר מכיוון שהשיער החדש שצומח הוא חלש מאוד ונושר בעודו קצר. אני ממתינה לתור לאיבחון וטיפול של רופא מומחה לעניין. שאלתי היא - בשלב שבו אקבל טיפול מתאים לבעיה - האם צפוייה צמיחה מחודשת באופן טבעי (ללא מינוקסי)? כלומר חידוש של חלק מהזקיקים שנפגעו? או שהנזק הוא בלתי-הפיך בנוגע לאותם זקיקים שנחלשו? תודה מראש.

19/09/2016 | 12:05 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

נןפר שלום, כל תשובה שאתן מבלי שראיתי ובדקתי אותך לא נראית לי אמינה מספיק, כשתגיעי לרופא יתן לך את כל האינפורמציה בהמשך לבדיקתו.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות