שאלה בקשר לקו השיער שעלה עם הזמן

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/08/2016 | 14:36 | מאת: עידו

דוקטור שלום,אני מטופל בפרופסיה בשילוב מינוקסידיל(בו אני משתמש בקדמת הראש) כ 3 חודשים לאחר ששמתי לב כי בשנה האחרונה השיער שלי התדלל משמעותית,לאחרונה התחלתי לראות תוצאות בעיקר במפרצים ופחות בפוני,אני בן 27 ולמרות שלא ראיתי נשירה משמעותית כמו בשנה האחרונה שמתי לב כי קו השיער שלי עלה מאשר לפני 5 -4 שנים,שאלתי היא האם התרופות יגרמו לקו השיער לחזור למצב של לפני 5-6 שנים(בהנחה שיש צמיחה כללית כמו שאמרתי מקודם) תודה רבה.

21/08/2016 | 09:54 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עידו שלום, לא יכול להבטיח שיחזור בדיוק בדיוק לאותו מצב אבל התוצאות הטובות מדברות בעד עצמן.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות