2 שאלות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/08/2016 | 11:01 | מאת: משה

ד"ר שאלה ראשונה האם יכולה ליהיות דלילות בשיער לפני צמיחה חדשה בשימוש בפרופסיה? קראתי למשל שאחת מתופעות הלוואי של היירגיין קצף הוא נשירה מוגברת לטובת צמיחת שיער חזק ועבה יותר.. שאלה שניה האם אפשר לקנות פרופסיה באופן פרטי? שלא צריך כל פעם מרשם מרופא? הבנתי שיש פארמים שאין בהם הנחה על התרופה אבל הקניה היא פרטית ולא דרך הקופה

21/08/2016 | 09:57 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

משה שלום, תחילת השימוש בפרופסיה אינו מלווה בתופעת לוואי של נשירה מוגברת כמו במינוקסידיל. את הפרופסיה ניתן לקנות אך ורק עם מירשם רופא. ניתן לקנות עם מירשם פרטי שעלותו גבוהה מזו של הקופה אבל חייב מירשם.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות