השתלת סטריפ

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

30/07/2016 | 02:41 | מאת: רון

היי דר 1) כמה זקיקים יש בסטריפ ממוצע? 2) כמה זקיקים הכי מעט שניתקלת בסטריפ של אזור תורם דליל ( גם אם לא ביצעת את ההשתלה אני מניח שהיתה לך הערכה )? 3 ) האם ניתן לבצע השתלה של זקיקים בשיטת FUE על צלקת של השתלת סטריפ? - אם כן כמה זמן לאחר השתלת הסטריפ אפשר לבצע זאת? תודה

31/07/2016 | 09:02 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רון שלום, בסטריפ ממוצע יכולים להיות בין 1500-2000 שתלים. אם האיזור התורם כל כך דליל אני לא תמיד מבצע השתלה כי מראש התוצאות לא תהיינה טובות ולכן תלוי מה גודל ההתקרחות ולפי זה מחליט אם גם 1000 שתלים למשל יספיקו כדי לשפר את המצב. לאחר כ-6 חודשים ניתן לבצע השתלה בשיטת FUE על הצלקת, צלקת לעולם נשארת צלקת אך בהחלט ניתן לשפר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות