מינוקסידיל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/07/2016 | 01:49 | מאת: תומר

שלום דוקטור. האם יעיל להשתמש בהרגין קצף פעם אחת ביום? או שצריך פעמיים? והאם יש הבדל בין הרגין למינוקסידיל רגיל מבחינת תדירות השימוש? והאם בסדר למשל לשים יום אחד בשעה 21:00 בערב ויום אחרי בשעה 00:00 בלילה? או שזה יותר מדי שעות הפרש?

27/07/2016 | 14:20 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

תומר שלום, בהרגיין קצף יעיל להשתמש פעם ביום היות והחומר פעיל על הקרקפת כ-23 שעות בעוד שבמינוקסידיל רגיל יש להשתמש פעמיים ביום היות והחומר פעיל פחות שעות. רצוי לשים פעם ביום בשעה פחות או יותר קבועה אבל כמובן שעה לפה שעה לשם לא מפריעה לטיפול.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות