שימוש בכמה טיפולים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/07/2016 | 23:46 | מאת: שרון

שלום דר בן 26 מזה מספר שנים משתמש בקדמת השיער במינוקסי קצף ורק שם. לפני כשנה החלה דלילות מסוימת בקודקוד ובחלק מהקרקפת . לפני כ8 חודשים התחלתי להשתמש בניזורל פעמיים בשבוע ומסרק לייזר יום כן ויום לא בתחילה לא ראיתי שיפור משמעותי אבל בחודש האחרון לאחר כ7 חודשי טיפול השיער בקודקוד ובמרכז הקרקפת ממש השתפר והתעבה בדקתי אותו עם מראה ביחס למצב ההתחלתי שזכור לי ויש שיפור חד משמעי ביחס להתחלה . האם זה מוכיח שמסרק הלייזר והניזורל בהכרח עוזרים לי במקומות הללו ושכן עוזרים בתהליך ההתקרחות ? ( במקומות הללו אני לא משתמש ולא השתמשתי מעולם במינוקסי ) תודה רבה

26/07/2016 | 09:04 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שרון שלום, מבחינת מחקרית לא הוכח שמסרק הלייזר עוזר אך ידוע כי אינו מזיק והניזורל אינו מטפל בנשירת שיער אלא בענייני קרקפת וכד' - אבל אם אתה מרגיש שעזר לך אני סבור שזה מספיק כדי לא לעסוק בשאלה האם מוכיח או לא.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות