כדורי פרופסיה הפסקה וחזרה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/07/2016 | 16:36 | מאת: אנונימי

במהלך 8 חודשים של שימוש יצא לי כמה פעמים לחזור להפסיק ולחזור לתרופה מחדש ..כרגע אני משתמש בכדורים כבר 4 חודשים רצוף ..האם אתה יכול להגיד לי בערך אם אני רק 4 חודשים בתהליך או שגם התקופה שנטלתי את התרופה נחשבת ? האם התוצאה תיהיה זהה או שפגעתי ביעילות הכדור ? יש מקום לטיפול נוסף עכשיו בעקבות מה שקרה?

24/07/2016 | 12:14 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אנונימי שלום, לא יכול בודאות להגיד לך אם גרמת נזק בהפסקות שעשית בנטילת הפרופסיה, תמשיך להתמיד וסביר להניח שהתוצאות יגיעו.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות