שיער דליל ונשירה קלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/07/2016 | 15:53 | מאת: שוני

ד"ר גינזבורג שלום, אני בן 30, תמיד שיערי היה דליל מקדימה, לאחרונה אני מתחיל להרגיש נשירה קלה (כל פעם כמה שערות נשארות ביד..), אני עדיין לא מקריח, אבל השיער הדליל בהחלט מציק לי. קראתי קצת על תכשירים טבעיים (שמםו ביוטין, שמפו קפאין וכו')- עד כמה התכשירים האלה יעילים, והאם אתה ממליץ להתחיל טיפול תרופתי בשלב זה. הרבה תודה על העזרה!!!

21/07/2016 | 09:07 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שוני שלום, אני לא ממליץ על שום דבר מבלי שרופא עור יבדוק אותך וימליץ על סמך בדיקתו על הטיפול המתאים עבורך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות