שוקל אופציות טיפול.....................

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/06/2016 | 23:33 | מאת: נתנאל

הייתי אצל רופאת עור ואמרה לי שאם אני מרגיש דילול אז שאקח פרופרסיה. אבל שמעתי גם על מינוקסידיל. עיקר הדילול הוא בקו הקדמי ובעיקר במפרצים.. אני שם לב על שיערות מתכווצות וחלשות באיזור. (מרגיש גם שצפיפות השיער ירדה בכל השיער יחסית אך לא משהו שנראה לעין כמו במפרצים) אם כך.. אני מתלבט באיזה טיפול לבחור. האם ניתן לבוא אליך לביקור ותוכל להגיד לי מה מצב השיער ביחסו לעבר או בכלל מה מצבו בהווה? בנוסף ארצה לשאול אם אני אשים רוגיין קצף פעמיים ביום ולא פעם אחת האם יהיה יותר אפקטיבי? בנוסף במידה ואתחיל את הטיפול.. כעת אני בן 26. עד כמה שנים אחורה יכול להחזיר המינוקסידיל את השיער שלי? מבחינת הצפיפות... האם יכול להחזיר את כמות השיער שהייתה לי בגיל 24 למשל?

29/06/2016 | 14:59 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

נתנאל שלום, אני מניח שהרופאה שהיית אצלה בדקה והמליצה על הטיפול המתאים עבורך בהמשך לבדיקה שערכה. ברוגיין קצף ניתן להשתמש פעם ביום והוא אפקטיבי כמו המינוקסידיל פעמיים ביום. תפקידו לשמור על השיער הקיים וב-20% אולי גם להצמיח שיער חדש.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות