בדיקות דם לאיתור בעיית נשירת השיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/06/2016 | 08:35 | מאת: מיכאלה

שלום, משום מה ההודעה נמחקה מהאתר, כותבת שוב. אני סובלת מנשירה מאסיבית כמה שנים. אני מעוניינת לבצע בדיקות דם מקיפות, האם הפרמטרים הבאים מספקים או שיש צורך לבקש עוד בדיקות ספציפיות ? לדוגמה אבץ? וכו... tsh folic acid fe)iron) b)creatinine) sgpt)alt) b)urea) (b)(potassium (k) ferritin (vitamin d (25 oh (glucose (b alkaline phosphatase (cbc (blood count (b)sodium (na) mg-magnesium תודה רבה

27/06/2016 | 08:26 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מיכאלה שלום, נדרשת ספירת דם בה בודקים את ההמוגלובין, ברזל, מחסני ברזל, תפקוד בלוטת התריס וויטמין B12

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות