השתלת שיער FUE , אבל מה זה ל LATTICE?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/06/2016 | 08:25 | מאת: רמי

שלום. אני גר בסין קרוב ל10 שנים והחלתי לעשות השתלת שיער. ביקרתי במקום שנראה לי אמין מאוד ואיכותי. אחרי איבחון יצא שאני צריך בסביבות 1500 סיבים בכיפת הראש. הם הציעו לי 2 אפשרויות 1. FUE 2. FUE LATTICE הם המליצו בחום על האפשרות השניה שיקרה פי 2! מהאפשרות הראשונה- רציתי לדעת קודם מזה LATTICE? האם אני באמת צריך את זה? האם זה באמת שווה את המחיר הגבוהה ? תודה רבה

29/06/2016 | 16:10 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רמי שלום, אני לא מכיר כל מושג כזה - אני נמצא בכל כנס אפשרי בעולם שקשור להשתלות שיער וכנראה שזוהי המצאה של הקליניקה הספציפית בסין. אשמח אם תשאל מה השוני בין "שתי" השיטות כדי שאגיד לך האם כדאי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות