דילול במפרצים/////////////////

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/05/2016 | 18:31 | מאת: בן 26

שלום ד"ר יש לי דילול במפרצים. חשבתי למרוח מינוקסידיל באיזורים הללו כי הבנתי שפרופסיה לא יעילה לאיזורים הללו. השאלה שלי הן אלו: 1) אם כאמור אני ימרח רק באיזור המפרצים יכול להיות שלפעמים החומר ייגע באיזורים שונים לא באופן רציף ואני חושש שמא יגרום נזק או טיפול לא נכון. 2) ראיתי שהתכשיר מתאים לחודש. אם אני ימרח רק במפרצים זה יכול להספיק לייותר? האם אכן התוקף זה חודש מהפתיחה? 3) ראיתי שרשמת פה שהקצף אפשר פעם ביום אך תמיסה פעמיים. חשבתי שאין הבדל ביניהם.

26/05/2016 | 08:12 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

בן 26 שלום, לא יגרם נזק לשאר השיער גם אם בטעות תגע בו. התוקף יכוללהיות גם מעבר לחודש ויש לפעול על פי ההנחיות מבחינת הכמות. הקצף מכיל את החומר הפעיל מינוקסידיל בכמות רבה יותר ולכן ניתן להשתמש פעם ביום. גם הקצף וגם התמיסה יעילים באותה מידה, כל אחד משתמש במה שהכי נוח לו על הקרקפת מבחינת התחושה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות